tiistai 21. huhtikuuta 2009

Nauhavaihtoa


Tänään oli ulkona mitä upein ilma ja se sai minut haravointipuuhiin. Nämä puutarhatyöt melkeinpä päihittävät kaiken muun puuhan. Siinä yhtyvät tarve ja huvi, onhan se piha saatava kuntoon ja hauskaahan se on näin ihanana päivänä.
Kuitenkin kesken kaiken tuli tarve käydä postilaatikolla, sillä kohta olisi kuitenkin lopetettava kun työt kutsuvat. Ja odottelin postia "Hetalta ja Sammakolta", Marilyn-leimasimia. Tuttavani on Marilyn-friikki, aivan intohimoinen! Ja mikä yllätys se olikaan kun, laatikossa olikin kirjekuorellinen nauhoja. Olin osallistunut elämäni ensimmäistä kertaa nauhavaihtoon (ks. Jehkotar) tai ylipäätään mihinkään vaihtoon. Ja mukana seurasi hauska kissakortti, jossa yhdistyivät monet intohimoni ja lempiasiani. Taisi olla Kirsi käynnyt minun molemmissa blogeissa, vai miten oli kortti kohdallaan!?
Nauhat olivat kaikki hienoja ja minulle aivan uusia. Nyt on henkilökohtainen haasteeni käyttää jotain niistä joissain seuraavista korteistani. Tässä mukana kuva nauhoista ja kortista. Kiitos niin Jehkottarelle vaihdon järjestämisestä kuin Kirsille postista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti