maanantai 27. huhtikuuta 2009

Aarteiden kierrätystä





Kylässä Marialla sain käsiini Ihana-lehden 1/2009 ja mitä ihania juttuja se olikaan täynnä. Lehden loppupuolella oli juttu naisesta, joka väkersi kaikkea hienoa vaikka mistä kierrätysmateriaaleista, koruja ja sen semmoista. Olin aivan haltioissani.
Saman pöydän ääressä minulle kerrottiin, että oli heitetty hienoja farkkuja roskiin, niissä oli ollut oikein kauniita taskuja ym. Kyllä kirpaisi. Olin nimittäin juuri tehnyt muutaman pikkulaukun vanhoista farkuista, ja niistäkin tuli aika kivoja. Laitan kuvat myöhemmin, ne laukut ovat juuri kansalaisopiston kevätnäyttelyssä.
Aarteita sain minäkin ystäviltäni Aunilta ja Syemiltä; loistava parivaljakko, joka ymmärtää tämmöistä värkkääjää. Olivat nimittäin molemmat laittaneet syrjään rikkoutuneita koruja, nappeja, helmiä, lankoja, kangastilkkuja, jotka muuten olisivat pahimmassa tapauksessa menneet roskiin. Oli pakko ottaa kuva aarteista ja myös Helmi-nappikorusta, jonka näiden aarteiden inspiroimana tein. Samankaltainen koru oli myös siinä Ihana-lehdessä. Matkin siis. Nyt käätyjen määrä on jo kasvanut huomattavasti. Tuo vihreänappinen on valmistunut myös kaulanauhaksi. En tiedä, huoliiko niitä kukaan, mutta kivaa niitä on tehdä. Menen ehkä kesällä Hietsuun torille myymään, tai jonnekin.
Ja tuossa punaisessa rasiassa on ihana pariton nappikorvis, siitä saan loistavan mallin ties mihin koruun... Kiitos kaikille aarteiden lahjoittajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti